Carissa Morello Facelift wonder serum Combi deal 15ml + 5ml

Op voorraad
SKU
NLSILKSTAR7-1
€ 62,95
Description

Combi deal Advanced facelift serum van Carissa Morello® 15ml + 5ml

10 jaar jongere huid in slechts 60 seconden!

Geavanceerde Wonderlift Serum met peptiden – in slechts 60 seconden een facelift.

Geeft je directe resultaat en bevrediging. De Serum tilt uw huid, verstevigd en minimaliseert de poriën. Na het opdrogen van de serum zullen uw rimpels, fijne lijntjes en wallen zijn verdwenen.

Deze dramatische resultaten duren 10 – 12 uur met slechts één toepassing!

10 jaar jongere huid in slechts 60 seconden!

Geavanceerde Wonderlift Serum met peptiden – in slechts 60 seconden een facelift.

Geeft je directe resultaat en bevrediging. De Serum tilt uw huid, verstevigd en minimaliseert de poriën. Na het opdrogen van de serum zullen de rimpels, fijne lijntjes en wallen zijn verdwenen.

Deze resultaten duren 10 – 12 uur met slechts één toepassing!

Gebruiksaanwijzing Carissa Morello® advanced Wonder lift Serum vult de rimpels op en trekt de wallen verdwijnen. Het product is te gebruiken voor het gezicht, de hals en het decolleté. De ingrediënten collageen en siliconen zorgen ervoor dat de rimpels worden opgevuld. Magnesium zorgt ervoor dat het overtollig vocht onder de ogen wordt afgevoerd en elastine spant de huid aan. Het Wonderlift Serum moet worden aangebracht over de make-up heen. Dan wacht men tot het behandelde gebied strakgetrokken is en des gewenst kun je een heel klein beetje dagcrème er overheen deppend aanbrengen om zo het trekkende gevoel van de elastinie te voorkomen.

Aanbrengen: Ogen

Breng een klein druppeltje aan op de vingertop en werk dit in één vloeiende beweging van buiten naar binnen en van binnen naar buiten toe. Het gezicht volledig ontspannen en het Serum 5 minuten in laten werken. Tevens kunt u de boven oogleden liften met dit Serum. Breng het serum op het bovenooglid aan en wrijf het Serum over de wenkbrauw heen richting het voorhoofd. U kunt er ook voor kiezen om het serum aan te brengen over het gehele gelaat.

– blijf voor 2-3 minuten zonder expressie zitten voor het mooiste resultaat, dus niet lachen of praten

– gebruik zoals aangegeven en vermijd aanraking met de ogen

– als het product in de ogen komt dan spoelen met water.

– gebruik dient te worden gestaakt als roodheid of irritatie optreedt

– overleggen met uw arts als u allergisch voor cosmetica bent

Aanbrengen: Gezicht

Het Serum aanbrengen van binnen naar buiten en van beneden naar boven. Ook hiervoor geld de instructie 5 minuten in laten werken en het gelaat volledig ontspannen houden. Er kan een trekkend gevoel optreden. Dit komt door de elastine die in het Serum zit die de huid aanspant. Dit trekkende gevoel verdwijnt nadat er wat dagcrème over het serum is aangebracht. Breng weinig dagcrème aan anders neemt het vet uit de dagcrème de overhand en verliest hij zijn spankracht. De dagcrème te allen tijde kloppend aanbrengen, niet wrijven want anders wrijf je het collageen en silicone weg die voor de rimpelvulling zorgen. Mocht u een zeer droge huid hebben?, dan kan het Serum een wit waasje achter laten. Dit probleem is te verhelpen door nogmaals dun dagcrème aan te brengen. Tevens kun je ervoor kiezen om het serum in één keer aan te brengen dit gemengd met je dagcrème en je foundation, om zo je foundation gelijkmatig aan te kunnen brengen.
Het Serum is een jaar houdbaar en is getest op allergieën en is dierproefvrij.

 Advies : Mocht u een zeer gevoelige huid hebben?,  breng dan eerst een druppel Serum aan op de binnenzijde van de pols om te zien of er een allergische reactie optreedt. Als het pompje verstopt zit, draai het pompje dan los van het flesje en spoel het pompje ondersteboven al pompend door onder de warme kraan. Droog het pompje goed af en draai dit gelijk terug op het flesje. Het pompje werk op luchtdruk en daarom zit er geen slangetje aan de dop. Laat het serum nooit langer dan 5 minuten zonder pompje open staan anders droogt het Serum uit!

Ingrediënten:

Water, propylene glycol, sodium, hydrolized collagen, palmitoil oligolpeptide, palmitoil tetrapeptide-7, glycerin, butylene glycol, carboner, polysorbate 20

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carissa Morello Facelift wonder serum Combi deal 15ml + 5ml
Uw waardering